Simbolurile islamice FURATE din păgânismul antic

Totul în islamism și în coranul acestuia a fost furat din religiile antice păgâne care l-au precedat cu mii de ani.

Simbolurile nu fac excepție și nu sunt nimic altceva decât corupții sucite ale versiunilor originale păgâne care au existat cu mult înainte.

Simbolurile au un efect extrem de profund asupra minții și sufletului uman și pot face legături profunde cu ele, lăsând amprente puternice asupra subconștientului. Acesta este motivul pentru care programele inamice ale creștinismului și islamismului au furat aceste simboluri din religiile originale păgâne, pentru a încerca să le distrugă. Din cauza miilor de ani în care aceste simboluri alchimice sacre au fost recunoscute și utilizate de strămoșii noștri gentili păgâni, au rămas imprimate adânc în sufletul și în memoria rasială. Când inamicul le-a furat și le-a corupt, atașându-le la programele sale false, ele au continuat să se „conecteze” cu subconștientul și cu sufletele gentililor noștri, cu memoria noastră rasială, făcând astfel mai ușor pentru inamic înșelarea oamenilor și atragerea lor în aceste programe. La fel ca orice altceva, aceste simboluri au fost corupte în mod oribil și întoarse împotriva noastră.

Este important ca oamenii să se trezească la adevăr. Minciuna josnică – care este islamismul – și strangularea care a fost pusă peste miile de oamenii gentili trebuie să fie distrusă!

Mai jos sunt simboluri care au fost FURATE din păgânismul antic:

Semiluna și steaua.

Versiunea islamică furată: Versiunea originală păgână:
Simbolul primar al islamismului: Portretizare babiloniană antică:
Semiluna și steaua sumeriană antică:

Moneda bizantină păgână antică:
Moscheea islamică:
Semiluna asiriană antică a lui Baal:
Semiluna hitită antică:

Este evident că acest simbol nu este de origine islamică.

Simbolul semilunii și al stelei este extrem de vechi și a fost prezent în fiecare cultură păgână antică a lumii. Este un simbol alchimic foarte puternic și important, referindu-se la al treilea ochi și la a 6-a chakră precum și la aspectul feminin al sufletului.

Islamismul l-a furat și l-a folosit ca simbol primar. Odată cu acest simbol, islamismul a furat, de asemenea, vechiul calendar lunar păgân din regiune. Acest lucru funcționează în mod direct cu energiile alchimice feminine, care sunt manipulate pentru a păstra adepții ignoranți sclavi.

Steaua cu 8 colțuri.

Versiunea islamică furată: Versiunea originală păgână:
Arhitectură islamică: Mandalaua hindusă reprezentând steaua cu 8 colțuri a Zeiței Lakshmi:

Calendarul aztec antic - observă cele 8 raze:
Steagul Azerbaidjanului:
Steaua sumeriană antică a Zeiței Ishtar:

Monedă greacească antică reprezentând steaua cu 8 colțuri:

Steaua babiloniană antică a Zeiței Inanna:

Steaua cu 8 colțuri este un simbol păgân care a fost asociat cu o mare putere în întreaga lume antică. Acesta a fost simbolul Zeiței Inanna/Astaroth și, de asemenea, simbolul lui Venus. Ea reprezintă chakra inimii în starea sa de putere, când ea radiază opt raze, care leagă toate cele 13 chakre majore ale sufletului.


De asemenea, reprezintă calea Zeiței Inanna/Astaroth din 8 pași, pentru avansarea spirituală.

Islamismul a furat acest simbol sacru pentru propriul său beneficiu. Este folosit în coran la finalul capitolelor (acest lucru acționează subliminal asupra minții subconștiente) și, de asemenea, în coran îl reprezintă pe fictivul „Allah” care este, în sine, un concept furat. „Allah” provine din vechia arabă „Al Ilah” - care a fost un titlu referitor la Zeul Suprem al regiunii arabe. Al Ilah a fost utilizat în comunitățile păgâne pentru a arăta care Zeu era venerat în primul rând, deasupra celorlalți. „Rub” a fost, de asemenea, tradus ca „Domn” sau „Susținător”. Atunci când privești la chakra inimii ca și conector al sufletului, este evident unde a intrat corupția. Chakra Inimii acționează ca și conector al sufletului, strălucind și circulând energia prin toată ființa.