Pedofilie și viol: acte frecvente și acceptate în islam

Pedofilia și violul sunt practici comune și acceptabile în cadrul programului islamic, arătând că acesta este într-adevăr un program care urăște viața și natura. Despre așa-numitul „profet” Mohammed (care este, de fapt, un personaj fictiv), s-a spus că a luat o fetiță de șase ani ca și soție pentru el, forțând-o să întrețină acte sexuale la vârsta fragedă de nouă ani. Se presupunea că el o ducea bine la vârsta de cincizeci de ani la timpul respectiv, făcând aceste învățături acceptabile în comunitățile musulmane pentru bărbați să se căsătorească și să aibă relații cu fete foarte tinere.

Luând în considerare faptul că un copil atât de tânăr nu experimentează dorință sexuală și nu vrea de bună voie să participe la actul sexual (au existat cazuri în care tânăra fată țipa și opunea rezistență, iar bărbatul o bătea până când aceasta se supunea), poate fi considerat ca fiind viol, chiar dacă există sau nu un certificat de căsătorie. Apoi, trebuie să ne întrebăm ce fel de individ normal, respectabil, și decent ar dori să aibă relații sexuale cu o copilă mică și să fie stârnit la vederea uneia. De la bun început acest lucru cu siguranță nu pune într-o lumină foarte pozitivă nici pe acest „profet” islamic fictiv și nici islamul.

Iată câteva exemple șocante și dezgustătoare de pedofilie și viol în islam:

„Povestea Ursei:

Profetul a scris (contractul de căsătorie) cu Aisha în timp ce ea avea vârsta de șase ani și și-a consumat căsătoria cu ea când aceasta avea nouă ani, iar ea a rămas cu el timp de nouă ani (adică până la moartea lui).” Sahih Bukhari,  Volumul 7, Cartea 62, Numărul 88. -  însuși “profetul”.

—————————————————————————————————————-

„Un bărbat îți poate potoli poftele sexuale cu un copil la fel de tânăr ca un bebeluș. În orice caz, el nu trebuie să-l penetreze. Sodomizarea bebelușului este halal (permisă de legea sharia).
În cazul în care omul penetrează și vatămă copilul, atunci el ar trebui să fie responsabil pentru subzistența acestuia pentru întreaga viață a acestuia. Cu toate acestea, această copilă nu este considerată ca una dintre cele patru soții permanente. Omul nu va fi eligibil pentru căsătoria cu sora fetei. Orice tată care își căsătorește fiica la o vârstă atât de fragedă va avea un loc permanent în ceruri.”

—————————————————————————————————————-

„Nu este ilegal pentru un bărbat adult să se bucure de o tânără fată care este încă la vârsta de înțărcare; adică să-și plaseze penisul între coapsele ei și să o sărute.”

Tehnic vorbind, la vârsta de „înțărcare” un copil este încă considerat un bebeluș.

—————————————————————————————————————-

„Un bărbat se poate căsători cu o fată mai tânără de nouă ani, chiar dacă fata este încă un bebeluș care trebuie să fie alăptat. Unui bărbat, cu toate acestea, îi este interzis să aibă relații sexuale cu o fată mai tânără de nouă ani, alte acte sexuale, cum ar fi un preludiu, frecarea, sărutarea și pederastia sunt permise. Un om care are relații sexuale cu o fată mai tânără de nouă ani nu comite o crimă, ci doar o infracțiune, în cazul în care fata nu este permanent vătămată.” – fatwa emisă de ayatolahul Khomeini

Notă: o fatwa este numele dat unei legi religioase scrise sau hotărâte de către un lider islamic.

—————————————————————————————————————-

„SANAA, Yemen (CNN) – Nujood Ali are 10 ani, dar ea a fost deja căsătorită și a divorțat. A fost o căsătorie aranjată în care ea a spus că soțul ei având vârsta de trei ori mai mare decât ea, a bătut-o de mai multe ori și a violat-o.

„Când m-am căsătorit, mi-a fost teamă. N-am vrut să plec de acasă. Am vrut să stau cu frații și surorile mele, cu mama și cu tata,” a spus ea, vorbind la CNN cu permisiunea părinților ei.

„N-am vrut să dorm cu el, dar el m-a obligat să o fac. El m-a lovit, m-a insultat.”

În timp ce se juca bile cu frații și sora ei, Nujood avea o expresie nevinovată, cu un zâmbet timid și un caracter jucăuș.

Dar ce s-a întâmplat evocă furie și rușine. A fost întrebată dacă lucrurile prin ce a trecut a fost un chin, iar ea a dat din cap în liniște.

Părinții lui Nujood au căsătorit-o în februarie cu un bărbat de 30 de ani pe care ea îl descrisese ca fiind bătrân și urât.

Părinții ei au declarat că au crezut că au pus-o în grija familiei soțului ei, dar Nujood a relatat că el adesea o bătea, până când ea i se supunea.“

—————————————————————————————————————-

„Cel mai recent copil-mireasă care a făcut subiect de știri, este un copil de 12 ani care a murit în timpul unei nașteri dureroase care i-a ucis și copilul.

„Fawziya Ammodi a luptat timp de trei zile cu travaliul, înainte de a muri de sângerare severă, vinerea, la un spital” – a declarat organizației Seyaj pentru protecția copiilor, un grup al drepturilor pentru copii.

„Deși cauza morții ei a fost lipsa de îngrijire medicală, cazul real a fost lipsa de educație din Yemen și a faptul că astfel de căsătorii între copii continuă să se întâmple,” a declarat președintele Seyaj Ahmed al-Qureshi în timpul unui interviu cu CNN.

La fel ca mai mult de jumătate din toate fetele tinere din Yemen, Fawziya a fost forțată să renunțe la școală și să se căsătorească cu un bărbat în vârstă de 24 de ani, anul trecut.” Este un alt copil-mireasă care moare, dosomething.org

—————————————————————————————————————-

„Au fost aproximativ 60 de indivizi ...  Și, în cele din urmă, 5 dintre aceștia au violat-o pe Fenny. Înainte de a începe cu violarea, ei spuneau întotdeauna „Allahu Akbar” (o expresie islamică care înseamnă în arabă „Dumnezeu este mare.” Ei au fost sălbatici și brutali.“

—————————————————————————————————————-

„În Huddersfield, bărbați musulmani au sunat fete tinere și le-au amenințat că o să le ardă casele, dacă nu se vor întâlni cu ei. Mama unuia dintre copii violați a spus că există multe alte cazuri de copii violați de către musulmani în Huddersfield și a chemat reporteri pentru a se întâlni cu unele dintre mame, toate având aceleași experiențe – infracțiuni multiple și poliția le-au permis musulmanilor să scape basma curată.”

—————————————————————————————————————-

„O fată palestiniană care a fost violată și impregnată de cei doi frați, a fost mai târziu ucisă de propria ei mamă – chiar dacă fiica ei a fost o victimă nevinovată a acestui viol – în una din tulburătoarele dar obișnuitele „crime de onoare,” crime care sunt sub-raportate. “ Aici găsiți întreaga poveste: http://councilofexmuslims.com/index.php … 300.0;wap2

————————————————————————————————————

„O FATĂ de 15 ani a fost păcălită într-o ceremonie de „căsătorie telefonică” cu un bărbat din Sheffield, cu o vârsta mentală a unei persoane de 5 ani, într-o ceremonie recunoscută de sharia (legea islamică).

Când fata a sosit din Pakistan, așteptându-se să-l întâlnească pe bărbatul chipeș pe care l-a văzut în fotografii, a constatat că el avea de fapt de 40 de ani, era șomer și cu handicap.

Pentru a face lucrurile și mai rele, soacra ei s-a decis să-i exploateze aspectul ei atractiv forțând-o să se prostitueze.

Familia a invitat bărbați la ei acasă ca să o violeze înainte ca ea să reușească să fugă la poliție prin ușa din față. Ea a fost luată în grijă și acum trăiește într-un adăpost.“

—————————————————————————————————————-

„În timpul ceremoniei islamice, tata a stat în picioare în spatele meu, cu o mână pe umărul meu și cu mâna cealaltă ținea un pistol care era îndreptat spre spatele meu, astfel încât să nu pot spune ‘nu‘, ” a spus Saamiya.

„Pentru oricine altcineva părea firesc – el a fost pur și simplu în picioare acolo, mângâindu-mi umărul. – Dar chiar înainte, el mi-a spus că mă va împușca dacă nu voi merge până la capăt cu asta”

—————————————————————————————————————-

”LONDRA (Reuters) - O femeie kurdă a fost brutal violată, ștanțată și strangulată de membrii familiei și prietenii lor într-o „crimă de onoare,” realizată la casa ei din Londra, deoarece ea s-a îndrăgostit de omul de care nu trebuia.

Banaz Mahmod în vârstă de 20 de ani, a fost supusă la 2 ore și jumătate de calvar înainte ca ea să fie strangulată cu un șiret de ghete. Cadavrul ei a fost pus într-o valiză și dus la aproximativ 100 de mile la Birm More.. unde a fost îngropat în grădina din spate a unei case.” Întreaga știre o găsiți aici: http://www.liveleak.com/view?i=396_1184859529

—————————————————————————————————————-

Există mai multe, mult mai multe exemple de acest gen. Toate acestea se datorează exclusiv islamului și învățăturilor sale josnice. Islamul este cu adevărat, complet și pe deplin un program care urăște viața. Este o boală care infectează omenirea.

Pedofilia și violul sunt o temă comună în toate religiile inamice. Acest fapt spune multe și ar trebui să tragă un semnal de alarmă.

Trebuie să ne luptăm cu tot ce putem pentru a distruge aceste minciuni oribile ale islamului.

*Vreau să adaug aici că acest comportament nu este normal pentru popoarele gentile (ne-evreice) cărora islamul le este băgat pe gât cu forța în ziua de azi. Aceste comportamente au fost întotdeauna naturale pentru evrei – de la care au pornit minciunile bolnave și perverse ale islamului. Mintea și sufletele oamenilor gentili au fost corupte și murdărite de aceste minciuni bolnave și, aceste acte precum pedofilia și violul sunt rezultate ale acestei degenerări spirituale.

Trebuie să înceteze!

Islamul este o MINCIUNĂ și o FARSĂ lipicioasă și periculoasă asupra omenirii!