Iudaismul, creștinismul și islamul: treimea falsă. Lupta dintre aceste programe e doar de ochii lumii

Multă dușmănie, luptă și tensiune între musulmani, creștini și evrei este jucată în fața ochilor lumii. Ei sunt în mod constant unul la gâtul altuia și în contradicție unii cu alții sau cel puțin așa s-ar părea. 

Cu toate acestea, adevărul din spatele scenei ne spune o cu totul altă poveste. Faptul problemei este că islamul, creștinismul și iudaismul sunt orice numai dușmani nu și, de fapt, toate provin din aceeași sursă și lucrează pentru același scop. Odată ce diferențele lor puține și superficiale au fost îndepărtate, se poate observa cu ușurință că acestea sunt trei fețe diferite ale aceluiași lucru.

Există o mulțime de dovezi care pot fi găsite pentru a sprijini acest lucru dacă faci cercetările necesare. Înalta Preoteasă Maxine Dietrich a scris deja pe tema inamicului care joacă pe ambele părți împotriva părții de mijloc în ceea ce privește iudaismul și creștinismul pe
Creștinismul Expus, așa că am de gând să mă concentrez pe relația dintre iudaism și islam.


Islamul, la fel ca și creștinismul, este încă un alt program al evreilor destinat să înrobească Neamurile și să îndepărteze cunoașterea și puterea spirituală din mâinile Gentililor, punându-le în mâinile evreilor sau a „câtorva aleși.” Același lucru s-a întâmplat ori de câte ori islamul a invadat, la fel cum făcut-o și creștinismul ori de câte ori a invadat. Toată cunoașterea spirituală a fost îndepărtată din populație și distrusă, iar ce mai rămăsese a rămas în mâinile distrugătorilor. Ca urmare, cei care foloseau cunoașterea spirituală au primit amenințări mari cum ar fi „osânda veșnică,” la fel cum a făcut și creștinismul. Tot ce are islamul a furat de la păgânismul antic, după ce a încercat să-l distrugă, dar voi aborda acest lucru într-un alt articol în întregime.

Conexiunea islamului cu evreii și venerația pe care o dau acestora, poate fi văzută în faptul că aceleași personaje evreiești (fictive) care apar în iudaism și în creștinism, apar de asemenea și în islam și în coranul său, venerați ca „profeți” și fondatori ai acestei așa-zisă religie.

Aici este însă o listă mică a „profeților” evreiești fictivi menționați și venerați în coran:
 • Avraam, numit Ibrahim în arabă
 • Moise, numit Musa în arabă
 • Noe, numit Nuh în arabă
 • Iacob, numit Yakub în arabă
 • Și, desigur, împuțitul acela de „Isus,” numit Isa în arabă.

Aici este o listă a altor personaje evreice fictive menționate:
 • Adam si Eva, numiți Adam și Hawa în arabă
 • Cain și Abel, numiți Habil și Qabil în arabă
 • Solomon, numit Sulayman în arabă
 • Lot, numit Lut în arabă
 • Iosif, numit Yusef în arabă
 • Maria, numită Mirriam în arabă

În plus, islamul a fost de asemenea numit și declarat de chiar de coran a fii „restaurarea” religiei avraamice/evreice originale. Ceea ce urmează este luat de pe Wikipedia, enciclopedia liberă:
„Interacțiunea istorică a iudaismului și islamului a început în secolul 7 după e.n., cu originea și răspândirea islamului în Peninsula Arabică. Pentru că islamul are fundamentul în iudaism și deci acestea împărtășesc o origine comună în Orientul Mijlociu prin Avraam, ambele sunt considerate religii avraamice. Există mai multe aspecte comune între iudaism și islam: islamul este similar cu iudaismul în perspectiva, structura, legea și practica sa religioasă fundamentală. Din cauza acestui fapt, precum și prin influența culturii musulmane și a filozofiei asupra practicanților iudaismului în lumea islamică, a existat considerabile și continue suprapuneri fizice, teologice și politice între cele două credințe în următorii 1400 de ani." 


Acest lucru dovedește dincolo de o umbră de îndoială că islamul este conectat la evrei și este un program al evreilor. Aici este un citat din coran care dovedește acest lucru chiar mai departe:
"Copiii lui Israel! Amintiți-vă acele binecuvântări ale mele cu care v-am înfrumusețat și cum v-am favorizat mai presus de toate celelalte persoane" – Surah 2:47
Această afirmație se repetă de mai multe ori de-a lungul paginilor coranului.


Oriunde islamul a preluat controlul și s-a stabilit, au fost scrise legi care să-i protejeze pe evrei, permițându-le „libertate religioasă,” deoarece au fost văzuți, la fel ca musulmanii, ca fiind „oameni ai cărții" – cartea fiind doctrina inamică falsă.* „EVREII, din moment ce au primit revelația lui Dumnezeu și au înregistrat-o în biblie, sunt „oamenii cărții," la fel ca și creștinii, potrivit coranului. „Nicio teamă să nu fie pe ei," stă scris. Cât ține de păgâni, aceștia au fost măcelăriți și persecutați în mod vicios.

Desigur că au apărut povești despre evrei care au fost exilați și persecutați pentru că au refuzat să se convertească la islam, însă acest lucru nu este nimic mai mult decât vechea minciună și poveste de succes despre „bieții evrei persecutați,” care sunt folosite pentru a obține sprijin și simpatie din partea Gentililor ignoranți și inconștienți. De asemenea, este încă un exemplu de joc pe ambele părți împotriva părții de mijloc.

Atât de interesant de notat e și „Papa Benedic al XVI-lea” (am fost informată că nu a fost el însuși un evreu, dar cu siguranță avea legături evidente cu iudaismul și cu evreii, acest lucru fiind evident având în vedere numeroasele sale eforturi de a-i „unifica” pe evrei și pe creștini) vizitând  Iordania, unde a fost invitat în cea mai mare moschee din țară și în care a făcut afirmația că el are „respect profund pentru Islam.” El a dat, de asemenea, un discurs despre importanța „unirii” dintre musulmani și creștini. http://www.haaretz.com/hasen/spages/1084185.html 

Ca o adăugare în plus, aș dori să subliniez faptul că islamul împărtășește aceleași învățături, filozofii și idealuri cu iudaismul, care erau străine Arabiei Antice păgâne în care islamul s-a răspândit pentru prima dată. Un exemplu în acest sens este monoteismul. Aceasta este doar o învățătură evreiască relaționată exclusiv la religiile evreiești/avraamice și la orice alte religii care decurg din sau care sunt corupte de către acestea.

Religia adevărată și originală a umanității este Păgânismul. Conceptul iudaic de monoteism servil este străin și fals.

Toate acestea reprezintă din nou mesajul subliminal al supremației evreiești asupra Gentililor. E exact același mesaj care apare din nou și din nou peste tot prin creștinism. Acest lucru arată că islamul lucrează pentru exact același scop și nu este nici diferit și nici mai bun. De asemenea, arată că el nu este cel mai sigur dușman nici al creștinismului, dar nici al iudaismului.

După cum am spus mai înainte, animozitatea aparentă între musulmani, creștini și evrei, care este în mod constant jucată în fața ochilor noștri nu este altceva decât un teatru total. Ea are doar un singur scop: de a distrage atenția gloatelor.

„Credinciosul” de rând pe care-l întâlnești la colț de stradă este ignorantă față de adevăr și, prin urmare, cade chiar în mâinile celor de sus, care controlează deopotrivă islamul, creștinismul și iudaismul. Scopul lor este de a aduce pe toată lumea să lupte între ei, practic să se distrugă reciproc, având frâu liber pentru a-și duce la bun sfârșit agenda lor și de a face tot ce le place. Această tactică, crearea de conflicte interne, este folosită adesea și în politică.

Deoarece cei de sus (evreii aflați la guvernare) lucrează în direcția înrobirii și eventualei distrugeri a popoarelor Gentile, acesta funcționând, de asemenea, ca o scuză pentru a impune doar asta. Ei pot să-și trimită trupele afară în țările islamice și să înceapă „războaiele sfinte,” omorând mii de Gentili. Cât de multe „războaie sfinte” n-au fost instigate de către adepții islamici, în care alte mii de Gentili au fost uciși și mulți alții grav slăbiți? Termenul islamic pentru asta este „jihad.” Nu este nimic mai mult decât o minciună creată pentru a pune în aplicare distrugerea popoarelor Gentile, de către alte popoare Gentile și este o stare extrem de tristă a lucrurilor. Acești oameni, care sunt sever induși în eroare și ignoranți față de adevăr, încercă să apeleze la islam pentru ajutor și răspunsuri, fără a-și da seama că islamul, în primul rând, este cel care cauzează problema și ei aterizează înapoi în mâinile evreilor conducători care doresc distrugerea lor.

(Cât de mulți evrei au fost uciși în timpul acestor episoade? Aproape nici unul. Ei sunt întotdeauna protejați de către „ai lor,” în timp ce Gentilii NOȘTRI sunt distruși.) Aici este un citat din Protocoalele Înțelepților Sionului: "Pe ai noștri ei nu-i vor atinge, pentru că momentul atacului va fi cunoscut de noi, iar noi vom lua măsuri pentru a proteja ce este al nostru."

Pe lângă asta, masca „războiului sfânt” este de asemenea folosită doar ca o scuză de care Israel se folosește pentru a pune mâna pe o țară care nu îi aparține și de a revendica ceea ce aparține de drept Gentililor, prin impunerea asupra noastră a versiunii lor false a istoriei, alias biblia și coranul. Orice persoană educată și rațională știe că țara care a ajuns cunoscută sub numele de „Israel” nu le aparține evreilor în nici un fel sau chip, ci a fost FURATĂ de la poporul Gentil căruia îi aparținea de drept. L-au luat de la Gentilii care o numeau patrie, prin forță și prin vărsare de sânge.

Cei de sus au omenirea într-o stare de haos și, prin urmare, au frâu liber de a face cu oamenii ceea ce le place și de a manipula situația atât cât le place, pentru că nimeni nu se întoarce la ei și nu îi ia la întrebări. Așa cum am spus și aici este un exemplu mai bun, același lucru a fost făcut cu partidele politice, atunci când guvernul e din partidul politic A și caută animozitate cu partidul politic B, vor merge la împotriva partidului B și la rândul lor, vor căuta animozitate cu partidul A. În acest fel, cele două părți se luptă unele împotriva altora și nu contra guvernului, când aceștia ar fi putut forma o alianță puternică care ar fi pus guvernul în genunchi. Acest lucru funcționează la fel pentru a distruge ambele părți fără ca guvernul să ridice vreun deget. Vezi ce spun? Acești oameni știu foarte bine cum să manipuleze situația pentru a rămâne la putere, iar acest lucru este, evident, pe o scară mult mai mare decât exemplul de mai sus.

Masele ignorante fac porunca celor de sus, ducându-le obiectivul de distrugere a Neamurilor la realizare, fără ca ei să ridice măcar un deget. Acest lucru trebuie să fie oprit!

Dacă oamenii noștri Gentili s-ar trezi și ar vedea ce sunt islamul și creștinismul cu adevărat, și anume niște programe evreiești destructive de înrobire, atunci această distrugere fără sens s-ar opri și noi am fi în măsură să ne unim și să luptăm împotriva inamicului real, recâștigându-ne drepturile și puterea și tot ceea ce este de drept al nostru, dar care ne-a fost furat.

Și din nou ne amintim celebrul citat talmudic: „Când vine Mesia fiecare evreu va avea 2800 de sclavi." – Ei cred că acesta este poporul Gentil pe care ei l-au înrobit și care va constitui toate aceste grupuri de 2800 „sclavi.” Este un fapt cunoscut că evreii sunt în minoritate pentru că există mult mai mulți Gentili. Este evident care este scopul lor, dar ei vor face tot posibilul pentru a menține ignoranța.

Războiul care a avut loc în Gaza este un exemplu perfect al acestei distrugeri și înrobiri. Urmașii islamului încep să fie anihilați de către Israel și evrei, dar aceștia sunt încă prostiți în venerarea acelorași evrei, continuând a fi adepți ai islamului.

În cele din urmă, evreii sunt cei care beneficiază de pe urma islamului, iar urmașii islamului sunt cei care suferă. „Dumnezeul” islamic e „dumnezeul” evreiesc. Acesta este un fapt cunoscut chiar și printre musulmani.

Cu toate acestea, acesta nu e un dumnezeu propriu-zis, ci doar o formă mentală care reprezintă vortexul de energie al magiei evreiești (creat prin FURTUL și coruperea cunoștinței păgâne; acesta a fost motivul pentru care toate cunoștințele oculte au fost îndepărtate rapid, dar și motivul pentru care adepților islamului le este interzis să studieze cunoștințele oculte ADEVĂRATE, deoarece aceștia trebuie să fie ignoranți cu privire la ea, pentru a putea fi înrobiți de aceasta).

Acest lucru a fost deja discutat pe Creștinismul Expus și situația nu e deloc diferită în islam. Orice persoană implicată în ocultism și în adevărata magie știe cum funcționează formele mentale și vortexurile de energie. Este creată cu un scop foarte specific și după ce a venit în existență, ea se hrănește cu energie în scopul de a se susține pe sine însuși și de a crește în putere, transformându-se dintr-o formă mentală simplă, într-o „formă dumnezeiască” mai puternică. Dacă este privată de energie, se va risipi încet.

În cazul „dumnezeului” evreiesc/creștin/musulman, acesta a fost creat cu scopul de a-i înrobi și slăbi pe Gentili și de a le da putere evreilor. Se hrănește cu energia ridicată de închinători în timpul „rugăciunii.” În cazul „salaat-ului” islamic, acest lucru are loc de 5 ori pe zi, la anumite puncte din ziua în care cea mai mare energie poate fi ridicată. Acești oameni sunt inconștienți și hrănesc inamicul cu cantități enorme de energie, energie care e întoarsă înapoi spre propria lor distrugere.

Așa cum s-a mai spus de atât de multe ori înainte, orice dumnezeu adevărat și puternic nu ar avea nevoie și chiar nu ar dori închinarea servilă a oamenilor. Această formă mentală/vortex energetic, evident, are nevoie de asta, deoarece are nevoie de cantități mari de energie pentru a se hrăni.

Deci, pe scurt, toți urmașii islamului se închină și hrănesc această creatură, dând astfel putere Israelului și evreilor și, în final, tot Israelul și evreii sunt cei care îi distrug din exterior.

Glorificarea „profetului” evreiesc și a personajelor fictive evreice, predicarea învățăturilor evreice, citate care-i glorifică pe evrei și care-l venerează pe „dumnezeul” jidanilor care abundă în tot coranul, este dovada că islamul este pur și simplu o altă față pentru venerarea și reverența evreilor. Acest lucru devine evident atunci când cercetezi faptele în mod temeinic.

„Profetul” islamic Mahomed (de fapt, un personaj fictiv) a fost inițial descris ca fiind el însuși un evreu!! Nu sunt mulți musulmani conștienți de acest lucru acum, deoarece a devenit acum ilegal să arăți orice formă de reprezentare a acestui „profet” fictiv, dar eu voi scrie un articol întreg separat cu privire la acest lucru și voi oferi dovezi. El a predicat învățăturile evreice și venerarea jidanilor, care sunt distrugătorii poporului nostru Gentil.

Islamul – ca și creștinismul – este doar un alt program al evreilor și orice animozitate sau lupte între ele nu este nimic mai mult decât o fațadă și o distragere a atenției. Joacă de ambele părți, împotriva părții de mijloc.


*What is Islam - de Maximillien de Lafayette