Adevărul despre originile și răspândirea islamului


Aceasta este relatarea care precedă „cuceririle islamice”

Coranul și urmașii amăgiți ai Islamului susțin că această „religie” s-a răspândit datorită urmașilor lui Mohamed care au călătorit spre est răspândind cuvântul și câștigând noi convertiți pe măsură ce au înfăptuit miracole, efectuat schimburi comerciale, etc.

Această este o poveste foarte fantezistă care NU corespunde cu evenimentele istorice reale. Adevărul ne arată o imagine total diferită și astfel ne îndreptăm atenția spre Triburile Antice Păgâne și Civilizațiile Arabe din Orientul Mijlociu care au fost atacate în mod brutal și asediate timp de secole de psihopați violenți, ei fiind adevărații fondatori a ceea ce azi numim islam. Aceste atacuri au lăsat dâre de sânge care se întind pe tot cuprinsul globului și s-au  finalizat cu distrugerea culturilor civilizațiilor antice păgâne și cu înrobirea oamenilor noștri până în prezent.

Niciodată nu a existat vreun „profet Mohamed” care să fii condus popoarele arabe cu scopul de a converti triburile native la islam. Mohamed nu a existat, ci a fost inventat DUPĂ ce au avut loc cuceririle respective, fiind folosit că o unealtă, ca și „Isus” al creștinilor.


Deci cine a orchestrat răspândirea acestui program josnic? Cine urma să beneficieze de pe urma lui? Acest articol va arată cum de fapt evreii au fost cei care au instigat și dezvoltat acest program cu scopul de a iudaiza lumea estică păgână, eliminând religiile și practicile originale păgâne, preluând puterea din mâinile clasei conducătoare păgâne și dezvoltând un nou sistem de conducere, care a pus toată bogăția și puterea în mâinile noii clase conducătoare de descendența evreiască.

Până la urmă, însuși Mohamed a fost descris că fiind de descendența evreiască, având strămoși evrei și chiar luându-și soții evreice cu care a conceput copii evrei.


Întrucât Mohamed ca personaj istoric nu a existat niciodată, acesta e emblematic pentru felul în care evreii și-au pus oamenii lor în poziții de conducere în nou-creata lume islamică.

Acest lucru a fost făcut fie prin eliminarea unui lider gentil, fie prin folosirea forței brute și înlocuirea lui cu un evreu sau, folosindu-se de femeile lor pentru a se infiltra în liniile de sânge gentile. Ultima din ele a fost folosită pentru mult timp și e folosită și în prezent. Evreii se folosesc deseori de femeile lor pentru a seduce bărbații gentili puternici și influenți. Odată ce au reușit să se infiltreze, preiau controlul vieții acelei persoane, a deciziilor și acțiunilor lor, astfel putând manipula cu ușurință evenimentele, în acord cu agenda lor. Ca și acest aspect al controlului, orice viitor descendent va fi considerat evreu și deci va purta gene evreiești. Rezultatul este iudaizarea totală.

Evreii se laudă cu această tactică în cartea lor biblică „Estera”, târfa evreiască care a fost trimisă să-l seducă pe regale Persan. Pe măsură ce povestea se desfășoară, Perșii au fost într-un război perpetuu cu evreii și au încercat deseori să-i excludă din Persia definitiv. Deci evreii aveau nevoie de un mijloc prin care să preia controlul Împărăției Persiei și să-l subjuge atât pe împăratul Persiei cât și conducerea persană gentilă. Folosindu-se de înșelăciune și trădare (s-a deghizat pentru a părea cât mai gentilă, și-a luat un nume persan și a scăpat de prima soție gentilă a împăratului), Estera l-a făcut să se îndrăgostească și să se căsătorească cu ea, făcând-o Împărăteasa. Cu ajutorul sfaturilor primite de la frații ei evrei, ea a câștigat încrederea împăratului și l-a îndemnat să facă toate schimbările din care evreii să câștige, iar poporul gentil al împăratului să fie distrus.

Ea s-a asigurat că-i are în puterea să pe toți liderii persani gentili care mai înainte au fost cel mai de încredere consiliu al împăratului, pe care i-a decapitat și umilit în public, folosindu-se de minciuni și invenții pentru a-l întoarce pe împărat împotriva lor. Estera a reușit să planteze sentințele îndoielii în mintea lui făcându-l să creadă că propriul sau popor îi este dușman. Aceasta e vechea tactică: divide și cucerește. Ea l-a îndepărtat pe împărat de cel mai important sistem de sprijin al sau, izolându-l și preluând controlul. Odată ce conducerea gentilă a fost sacrificată, Estera își invită proprii ei oameni pentru a le lua locul. Când împăratul află cine e cu adevărat Estera și cum a fost el înșelat, e deja prea târziu.

Deși această e o poveste fictivă, tacticile folosite sunt foarte reale și au fost folosite de evreii acelor timpuri pentru a se infiltra în familiile regale gentile și a le distruge. Povestea „Esterei” e o lăudăroșenie a folosirii acestei tactici pentru a-și duce planul la capăt. Sunt aceleași tactici care au fost folosite de familia evreiască Rothschild pentru a se infiltra în familia Regală Britanică. Au început cu manipularea financiară apoi cu, căsătoriile mixte. În prezent, „familia regală britanică” e 100% evreiască și chiar practică tradițiile evreiești la nunți și nu numai. Odată ce gena evreiască a fost introdusă în linia de sânge printr-o evreică, este menținută prin insuflarea legilor care obligă viitorul fiu să-și ia o soție evreică. Căci dacă mama este evreică, atunci și copilul este considerat evreu în acord cu legea acestora. De aceea au insistat pe căsătoria dintre William și Kate Middleton, căci mama lui Kate este evreică și numele de fată a acesteia este Carol Goldsmith. Ambii ei bunici au fost evrei
Aici avem un fragment interesant:
“A fost planul familiei Rothschild să-și căsătorească fiicele în familiile gentililor influenți: în cazul uniunii dintre Rothschild cu Baronul Battersea cu fiul celui de-al patrulea Earl de Hardwicke, căsătoriile au fost sterile, dar una din fiicele lui Mayer Amschel Rothschild s-a căsătorit cu al cincilea Earl de Rosebery, așadar există sânge Rothschild în familia Earl de azi  căci una dintre surori s-a căsătorit cu actualul Marchiz de Crewe, el însuși având sânge Villa Real: așadar după mult timp sângele evreicei Villa Real se amestecă cu cel al familiei Rothschild, în chestiunea căsătoriilor din sânul “aristocrației britanice”.
Acest obicei al procreării cu evreice devine de acum comun, instinctul  Arian fiind distrus de propagandă continuă. H. Belloc în CARTEA să despre evrei, scrie despre infiltrarea evreiască în familiile noastre aristocrate: “Având în vedere deschiderea secolului XX, familiile aristocrate în care nu e sânge evreiesc sunt o excepție”. – Din cartea “JEWISH INROADS INTO BRITISH ROYALTY UP TO THE YEAR 1937”

Punctul central aici e de a reține tactică folosită în scopul infiltrării. Așa s-a realizat infiltrarea în societățile Gențile din Est și Arabia și astfel s-a inventat și răspândit islamul care este de fapt, iudaism pur. Acum vom aruncă o privire la cum a început totul. Dovezile istorice actuale arată că inventarea islamului cum îl știm azi, scrierile din Coran cât și invenția fictivului Mohamed s-au făcut DUPĂ așa-zisele cuceriri islamice și nu înainte, cum încearcă media de azi cât și musulmanii să te facă să crezi. Cucerirea și distrugerea Orientului au avut loc înainte că islamul să fie inventat, fiind mijlocul prin care s-a urmărit distrugerea religiei originale păgâne, a cunoștințelor cât și a culturii acesteia ducând la slăbirea și subjugarea popoarelor Gentile. Scopul cuceririlor, exact ca Inchiziția din Vest, a fost să elimine liniile de sânge gentile din regalitate, să măcelărească liniile păgâne preoțești și să distrugă cunoștințele spirituale păgâne, astfel înrobind popoarele gentile care și-au pierdut total identitatea originală, cât și Zeii și liderii lor originali, prin aceasta rupându-i de la sursă lor de putere. Au fost reduși la simpli sclavi care lucrează pentru un stăpân străin. Programul islamului a fost introdus după aceea pentru a se asigura continuitatea acestei sclavii. De fapt nicăieri nu s-a menționat stabilirea vreunei religii numite islam sau a vreunui profet Mohamed, în timpul sângeroaselor cuceriri și nu e nici o dovadă că islamul a existat în acea perioada. Aceste aspecte religioase au fost inventate și consemnate mulți ani mai târziu. Așa-zisele biografii ale lui Mohamed au fost scrise la 100 de ani după presupusă să moarte. În perioada în care ar fi trăit nu s-a spus nimic despre el, deși au existat numeroși istorici antici care obișnuiau să scrie despre evenimentele importante. Foarte suspicios, cel puțin spus. Deci cum i-ar fi avantajat pe evrei cuceririle și răspândirea islamului? Decât că islamul este un program evreiesc care cere închinare zeului/agendei evreiești.

Cât despre dovezile istorice reale, este dovedit că marile cuceriri s-au înfăptuit în mare parte cu ajutorul și spre beneficiul evreilor. La acel timp mare parte din lumea păgână din Orient a încercat să-i alunge pe evrei din mijlocul ei, datorită problemelor pe care le-au cauzat în mod repetat. Hoția, sacrificiile omenești, cât și alte atrocități au fost comune în societățile în care evreii s-au stabilit și au constituit motivul principal pentru care multe societăți antice gentile fie i-au expulzat sau au încercat să o facă. Roma Antică, Persia și Egiptul, la un moment sau altul au promulgat legi prin care evreii să fie exilați, din motivele expuse mai sus.


Așadar, pentru a evita să mai fie izgoniți în mod constant din mijlocul societăților gentile pe care le-au infestat și pentru a prelua controlul în dorința de a fi liberi să-și desfășoare activitățile nestingheriți, evreii au conceput un plan pentru a se infiltra în rândul elitei societăților Gențile. Ce modalitate mai bună pentru a face asta decât să-și impună propriile lor obiceiuri, credințe și practici asupra oamenilor acelor societăți, stabilind religia lor că religie majoră, cât și propria „preoțime” pe post de clasă conducătoare, de fapt forțând cultură lor străină asupra Gentililor, pe care i-au forțat să se închine zeului și profețiilor lor. Dacă reușeau să iudaizeze totul, ar fi avut control total. Islamul a fost unealtă perfectă pentru asta și așa cum s-a arătat, islamismul e de fapt iudaism, într-o altă formă.
⃰Protocolul Nr. 14
“Când  Împărăția noastră va veni ar fi în dezavantajul nostru să existe o altă religie decât a noastră, a unui singur dumnezeu, căci destinul nostru este legat de el ca popor ales, și prin care destinele noastre sunt legate de cele din lume. Așadar trebuie să îndepărtăm toate celelalte forme de credință. Dacă asta va da naștere unor atei, că cei pe care îi vedem azi, asta nu ne va împiedică planul, fiind  doar un stadiu, ci vor servi ca avertisment generațiilor viitoare care vor asculta predicile religiei lui Moise, care prin sistemul său elaborat și complet a adus toți locuitorii pământului sub stăpânirea noastră” – chiar vorbele evreilor.
Notă: Moise este numit Musa în Coran, fiind considerat unul dintre profeți. Coranul este evreiesc din cap până-n picioare!

Dar acest lucru trebuie să fie înfăptuit încet și cu grijă și înainte de a fi un succes, societățile gentile trebuie infiltrate, slăbite și apoi supuse. Astfel, evreii trebuie să se integreze în culturile gentile locale adaptându-se la obiceiurile lor și modul de viață mai întâi. Odată ce s-au integrat complet și au câștigat încrederea oamenilor, ei trebuie să înceapă să-și promoveze propria cultură, practicile bizare anti-viață, cât și religia. Asta înseamnă distrugerea unui popor dinspre interior spre exterior. Este un mijloc foarte eficient de slăbire a unui grup înainte de a porni un război împotriva lui. Prima oară va fi distrusă structura, din interior, ca să se poată clatină cu ușurință atunci când va fi atacată. Cel mai bine e când un infiltrat se deghizează în cel pe care vrea să-l distrugă, că să poată avea acces la partea cea mai sensibilă a obiectului atacului. Așa s-a procedat cu societățile secrete gentile care au fost inițial PĂGÂNE prin natură. Acest lucru s-a discutat pe larg pe site-ul BLS. Următorul paragraf este relevant pentru felul în care evreii au lucrat să se integreze în societățile arabe înainte să înceapă să le iudaizeze:
“Syed Abu-Ala Maududi în cartea să “The meaning of the Quran” subliniază că evreii din Hejaz “în ceea ce privește limba, îmbrăcămintea, felul de viață, au adoptat complet felul arab de a fi, chiar numele lor au devenit Arabe și chiar s-au căsătorit cu arabii. Aceste căsătorii mixte dintre evrei și arabi, de exemplu între familiile quraish și femeile evreice sunt bine documentate” –  extras din “The Persian conquest of Jerusalemin 614 CE compared with Islamic  conquest of 638 CE” de Ben Abrahamson și Joseph Katz
(observați că paragraful citat mai sus este scris de evrei, care sunt conștienți de originile evreiești ale islamului)

Încă odată vedem cum evreii și-au folosit femeile că să se infiltreze în societățile gentile arabe, având acces la pozițiile regale arabe. Deci adaptându-se la cultură lor s-au putut infiltra la nivel înalt. Deci să vedem cum s-a pus baza islamului. A început cu infiltrarea evreilor în cultură arabă. Există dovezi istorice care atestă că după ce au adoptat cultură arabă și s-au căsătorit cu bărbați arabi influenți, evreicele i-au obligat pe soții lor arabi să adopte iudaismul și practicile evreilor. Acest lucru a dus la un bizar amestec de obiceiuri evreiești cu practici tradiționale arabe, luând naștere o formă arabă de iudaism. Acest amestec de obiceiuri și practici a dus la formarea a ceea ce numim și cunoaștem azi sub numele de islam. Aceasta ilustrează exact felul în care evreii au pus bazele creștinismului în Alexandria când au dezvoltat o varianta elena a iudaismului.

Marele preot Don Danko a scris pe larg despre acest lucru, iar crearea islamului se suprapune în multe puncte cu felul în care creștinismul a luat ființă:

“Acesta este motivul pentru care creștinismul, așa cum susțin savanții, se aseamănă așa mult cu religiile egiptene păgâne. Acesta este șablonul după care evreii au lucrat când au furat și corrupt totul. Chiar înălțarea la cer a fictivului lor dumnezeu a fost furată de la o zeitate păgână de rang înalt” – Înaltul Preot Don Danko
Exact același lucru l-au făcut cu religiile antice arabe păgâne. Evreii pur și simplu au furat numele și identitatea unui zeu păgân arab, cunoscut că Sin, Zeul Lunii, al cărui titlu în Arabia Antică era “Al Ilah” care înseamnă “Zeul Suprem printre ceilalți Zei”.

Observați similaritatea dintre Allah și Al Ilah? Islamul are multe în comun cu religiile păgâne arabe, de exemplu simbolul lunii în creștere și steaua, baza calendarului lunar… etc, fiindcă evreii în mod literal au furat și corupt religia arabă, acesta fiind un șablon al instituirii programului depravat al Islamului. Uitându-ne din nou la infiltrarea evreiască în Arabia, Michael Lecker de la Universitatea Evreiască spune în articolul sau: “cauza căsătoriilor la vârste fragede are una din cele trei posibilități:

1.           Femeile au renunțat la iudaism și au trecut la păgânism
2.           Femeilor nu le-a păsat dacă se căsătoresc cu ne-evrei
3.           Bărbații au trecut la iudaism

Datorită probelor existente Dr. Lecker nu ia în considerare primele două variante și o lasă pe a 3-a ca pe o posibilitate. Singură opțiune ar fi fost că bărbații să treacă la Iudaism. Vă rog observați din cele de mai sus că evreii sunt FOARTE CONȘTIENȚI că Islamul e de fațada și că a fost creat de ei. Ei recunosc acest lucru în mod deschis cât și faptul că în mod intenționat au înșelat popoarele gentile și au distrus originală și adevărată noastră cultură.

Acum să privim la câteva evenimente istorice prin care evreii au inventat islamul ca o ultimă încercare de a prelua controlul în Orient.

Așa cum am menționat mai sus problemele neîncetate cu evreii au fost o tema comună în societățile antice gentile, care au încercat cu disperare metode prin care să scape de acești paraziți evrei. În timpul primului secol, Egiptul Antic, Ciprul și Cyrena au avut legi prin care i-au ținut sub control pe evreii din mijlocul lor în scopul siguranței nativilor, pentru a-i apară de aceste triburi nedorite, criminale, bandite și însetate de sânge. Chiar și așa, evreii au organizat o răscoala violentă într-o încercare de a smulge puterea popoarelor gentile și a distruge centrele religioase păgâne. Acesta a fost numit mai târziu “războiul kitos” de către evrei și a fost în mod literal un masacru al gentililor păgâni din acele regiuni. Evreii au manifestat și o furie distrugătoare împotriva siturilor și a artefactelor gentile păgâne. Uciderea în masă a fost orchestrată de un evreu pe nume “Lukas” care s-a autoproclamat regele triburilor evreiești.
“Revolta lor a început în Cyrena unde unul pe nume Lukas, uneori numit Andreas, le-a ordonat evreilor să distrugă templele păgâne ale lui Apollo, Artemis, Hecate, Demeter, Isis, și Pluto și să-i ia cu asalt pe închinătorii acestora” – pasaj din cartea: Wars between the Jews and Romans: the revolt against Trajan (115-117 CE)
Mii și mii de bărbați femei și copii au fost uciși cu bestialitate, iar templele sacre, cum a fost templul lui Hecate și Isis au fost luate cu asalt și distruse. Apoi ucigașii evrei au băut sângele și au mâncat trupurile victimelor lor.

DA, ai citit corect, s-au dedat la canibalism ritualic împotriva gentililor nevinovați pe care i-au ucis cu cruzime. Aici avem un citat al unui istoric din Roma Antică care redă oribilul masacru orchestrat de evrei:
“În Cyrena evreii au masacrat 220.000 de greci; în Cipru 240.000; iar în Egipt un număr foarte mare. Multe din aceste nefericite victime au fost tăiate în bucăți. Evreii victorioși le-au devorat carnea, le-au băut sângele și le-au scos măruntaiele pe care le-au răsucit că un brâu în jurul cadavrelor” – Dio Cassius
Acest lucru e bolnav, depravat în cel mai rău sens al cuvântului și ilustrează pe deplin natură sadică a acestor paraziți ai societății. Aici avem un alt fragment grăitor cu privire la masacru:
„Umanitatea este șocată de faptele și cruzimea extremă de care evreii se fac vinovați în Egipt, Cipru și Cyrena, locuri în care s-au prefăcut a fi prieteni cu nativii; și suntem tentați să aplaudăm represaliile legiunii romane împotriva unei rase de fanatici a căror obiceiuri și superstiții crude i-au pus în ipostază de inamici nu doar a guvernului roman ci și a umanității” – Edward Gibbon
Observație: “s-au prefăcut a fi prieteni ai nativilor nebănuitori, naivi”

Evreii au fost cunoscuți încă din vechime pentru că mușcă mâna care îi hrănește. Ei se vor strecura în mijlocul unui grup prefăcându-se prietenoși, alipindu-se de munca, pământul și bunurile lor ca dintr-o dată să atace și să distrugă același popor care i-a hrănit. De multe ori pe paginile Bibliei ei se laudă cu un astfel de comportament. Ei se stabilesc în mijlocul unui popor gentil și după ce le-au terminat resursele îi măcelărește, le fură bunurile rămase și le violează femeile înainte de a se îndrepta spre următorul grup gentil pe care să-l paraziteze în același mod. Acest lucru este evident chiar și în prezent, prin felul în care îi masacrează pe palestinieni după ce le-au furat pământurile și proprietățile iar  acum pretind că le aparțin. Nimic nu s-a schimbat la această rasă în ultimii 10.000 ani și nici nu se va schimbă. Ei sunt paraziți înnăscuți care vor atacă și vor distruge poporul care i-a hrănit. Nu se poate avea niciodată încredere în ei. Ne întoarcem la masacrul din Orientul Antic. În ciuda faptului că au masacrat mii de gentili, încercarea lor de a prelua controlul a fost suprimată de armatele păgâne romane ale lui Traian, care a fost urmat de Împăratul Adrian.
Un alt citat al lui Cassius:
„Între timp, evreii din Cyrena au anexat o parte a regiunii Andreas, căci îi învinseseră deja pe greci și romani. Le-au gătit carnea, și-au făcut centuri din intestinele lor, s-au uns cu sângele lor și și-au făcut haine din pieile lor. Pe mulți i-au tăiat în două de la cap în jos. Pe alții i-au dat animalelor sălbatice sau i-au forțat să lupte ca gladiatori. În total au murit 220.000. În Egipt s-au dedat la aceleași fapte ca și în Cipru, sub conducerea lui Artemio. Acolo de asemenea au fost omorâți 240.000. Din acest motiv, nici un evreu nu mai este lăsat să pună piciorul acolo,  chiar de e adus de un vânt puternic este condamnat la moarte. Mulți oameni au contribuit la pedepsirea acestor evrei, unul din ei fiind Lusius, care a fost trimis de Traian.”
După aceea, evreii au fost exilați din Imperiul Român care la acea vreme includea Egiptul, Cyrena și Ciprul și au fost restricționați în multe privințe, prin legi care le-au interzis practicile religioase și nu numai. Furioși, au început să organizeze o altă revoltă în regiunea Palestinei de azi. Această a fost revolta care a dus la un aflux ridicat de evrei “refugiați” care au invadat Arabia și Babilonul. Această revoltă a fost cunoscută că revoltă „bar kokhba” care a fost organizată de liderul evreu Simon Ben Kosiba care a fost considerat de evreii de atunci că fiind “mesia” evreilor și prințul care le-ar fi adus o victorie sigură asupra gentililor.

Acest “prinț evreu” a fost ajutat de un rabinul Akiva. La acea vreme Persia avea o populație semnificativă de evrei, căci a fost invadată în același mod ca Alexandria, evreii folosindu-se de personalul militar al Persiei aflată în revoltă împotriva Imperiului Roman. Se spune că această revoltă ar fi fost mult mai violență decât în cazurile precedente și a fost consemnată de istoricii Romei Antice ca pe o priveliște groaznică pe care ar fi dorit să o uite. Împăratul Adrian a încercat din nou să suprime revoltă și să întărească sancțiunile împotriva evreilor. Mare parte din criminalii evrei s-au întors în Persia, Arabia și Babilon încercând să scape de pedeapsă cât și pentru a găsi o modalitate de a prelua controlul în Orient. Oficial, așa a luat ființă Islamul. Unii imigranți evrei din Arabia și-au stabilit triburile, cunoscute mai târziu în literatură islamică ca Bani al Nadir și Bani Quraizah. Acestea au fost principalele triburi care au participat la sângeroasa revoltă Bar khokba, nicidecum triburile arabe native, iar acest lucru e dovedit istoric. Se spune că aceste triburi erau compuse din preoți Cohen evrei. Maududi afirmă că Bani al Nadir și Bani Quraizah erau triburi formate în principal din Cohenimi. Este cunoscut faptul că Bani al Nadir și Bani Quraizah erau clienții lui Aus iar Bani Quainuqua era clientul lui Khazraj.

La început s-au integrat și au adoptat cultura arabă pe care au amestecat-o cu practicile și credințele lor evreiești. S-a spus că au adoptat islamismul cu ușurință datorită originii lui iudaice și a numeroaselor similarități dintre iudaism și islamism.

Bineînțeles – islamul a fost creat de ei, căci au furat și corupt credințele și practicile arabe păgâne. Astfel, aceste triburi de imigranți evrei au creat islamul. Coranul face referire la Aus și Khazraj numindu-i “unchi ai islamului”.
„Al treilea val de imigranți era compus în mare parte din refugiați și soldați ai revoltei lui Bar Kochba - luptători profesioniști și foarte naționaliști - care s-au refugiat în Arabia. Acest ultim val de refugiați a inclus oameni care sunt cunoscuți în literatură islamică ca Aus și Khazraj” – din cartea „The Persian conquest of Jerusalem”
Aceste triburi arabe, cripto-evreiești au început să-și exercite controlul prin războaie succesive, astfel răspândind propria versiune a iudaismului-arab (islamul) pe unde au trecut.

Întărirea acestui iudaism arab s-a concretizat când în urma căsătoriei dintre un lider arab și a unei prințese evreice, s-a născut evreul-arab “Dhu-Nuwas” care înseamnă „domn al sidelockului,” referindu-se la coafura pe care trebuie să o aibă un rabbi (cu părul pe o parte). Prin războaie violente, Dhu-Nuwas a reușit să impună iudaismul arab cu fermitate.
“În 518, când trupele din Etiopia s-au stabilit la Himyar trupele lui Dhu Nuwas i-au înfrânt pe invadatori. Încurajat de succesul avut, de acum se vedea drept campionul evreimii arabe. A fost sugerat de unii istorici că țelul lui Dhu Nuwas era crearea unui imperiu evreiesc care să se întindă de la Eretz-Israel până la Himyar.” – din cartea: Yosef Dhu Nuwas a Sadducean King with Sidelocks
Deși Dhu Nuwas a fost înfrânt, Arabia păgână era deja slăbită,  astfel s-au pus bazele iudaizării Arabiei. Evreii infiltraseră deja Arabia la toate nivelele societății, de la conducerea politică și administrativă la centrele religioase. De fapt, așa s-a născut Islamul.

Evreii au împins iudaismul-arab asupra populației arabe. Și cum am văzut mai sus, astfel au dezvoltat islamul: prin coruperea și furtul elementelor religioase păgâne arabe, cum este “Al-Ilah” și calendarul lunar, pe care le-au combinat cu practicile religioase evreiești, profeții cât și cu “zeul” lor. Acest lucru poate fi observat cu ușurință datorită similarităților evidente dintre iudaism și islam.

Mulți istorici au observat de asemenea cum aceste cuceriri care au dus la răspândirea acestui nou iudaism arab, mai târziu numit Islam, a fost finanțat și încurajat de evrei care au impus conceptual unui “mesia” destinat să-i conducă în eforturile lor de a instaura această nouă religie. “Profetul Mohamed” a fost inventat ca un mesia evreiesc și ca un simbol al acestor cuceriri în jurul căruia îndoctrinații naivi să se adune pentru a i se închina, deși el nu a existat niciodată cu adevărat.Odată ce Arabia păgână a fost slăbită au început cuceririle care urmau să stabilească noua religie a islamului, ca principala religie din Est. Războinicul Caliph Umar ibn Al-Khattab a recunoscut că a fost sprijinit și ajutat foarte mult de evrei.

Un grup foarte bogat de evrei cămătari au finanțat campanii militare prin impunerea taxelor și astfel au “măturat” Estul, masacrând mii și mii de gentili păgâni și distrugând alte mii de situri sacre păgâne. Cei iudaizați au fost spălați pe creier sau pur și simplu s-au alăturat armatelor cuceritorilor. După aceste cuceriri militare pământul a fost răvășit, iar gentilii păgâni slăbiți până în punctul în care nu mai puteau riposta, astfel islamul a avut cale liberă și s-a dezvoltat, apoi oficializat. A urmat scrierea Coranului, iar Islamul (iudaismul arab) a prins rădăcini în regiune. Un articol mai aprofundat despre cuceririle islamice va fi scris pe scurt, arătând brutalitatea extremă la care s-au dedat.

Acesta a fost cu adevărat un șocant șir sângeros de evenimente care a cuprins Orientul, astfel încât ruinele din acea epoca care încă mai rezistă, se pot traduce drept “muntele morții”. Scopul acestui articol a fost să expună originea evreiască a Islamului și felul în care evreii au fost cei care au dezvoltat acest program și au finanțat răspândirea lui.