Iblis și Djinnii: Zeii Originali!


Sunt o mulțime de referințe făcute în coran legate de Iblis și de Djinni, Iblis fiind numele arab pentru Satan, iar Djinn fiind termenul arab pentru Demon.

Djinnii, potrivit coranului, sunt ființe puternice care posedă voința liberă, spre deosebire de „îngerii” despre care se spun că nu au avut vreodată o voință liberă, dar rămân pur și simplu în serviciul lui „Allah.” Acest lucru ne spune multe despre islam și despre ce-i învață pe adepții săi să privească și să trăiască până la final. Puterea și independența sunt dezaprobate, unde lipsa totală de gândire, dependența totală și sclavia fără minte sunt puse înainte ca atribute pozitive. Acest lucru, din nou, ne duce înapoi la islamism ca fiind o doctrină de supunere și sclavie.

Este interesant de notat felul în care coranul afirmă că Djinnii și oamenii sunt singurele ființe care posedă voință liberă, care-i leagă pe Djinni și pe oameni împreună și care pun accentul pe calitățile externe ale așa-numitului „dumnezeu” Allah și roboților angelici fără minte. Islamul lucrează în mod continuu pentru a eradica voința liberă a adepților săi, separându-i de Djinni, care sunt de fapt Zeii originali, Zeii care erau venerați de către păgânii din Orientul Mijlociu înainte de invazia islamului. Islamul face tot posibilul pentru a separa oamenii de Zeii lor adevărați și originali.

Iblis și Djinnii sunt înfățișați în coran în același mod în care Satan și Demonii sunt înfățișați în biblia creștină. Acolo avem același mit al „revoltei” lui Iblis, în urma căruia a fost „izgonit.” Aceasta este încă o legătură între islamism și creștinism și, din nou, servește exact același scop în islam ca și în creștinism. „Dumnezeul” islamic Allah este FALS. Este la fel ca dumnezeul creștin, ca dumnezeul iudaic, nimic mai mult decât o formă mentală și un termen colectiv pentru inamic. Pentru cei care nu sunt siguri de asta, vizitați site-ul Creștinismul Expus

Este exact la fel în islamism, singura diferență constă în numele pe care îl folosesc pentru a face referirea la această formă mentală.

Adevărul este că Iblis este Zeul Adevărat și Original. Scopul islamului este și a fost întotdeauna acela de a suprima religiile originale păgâne a Gentililor (ne-evreilor) și păstrarea Gentililor cât mai departe posibil de Zeii lor adevărați, care în mod fals au fost etichetați ca fiind „malefici” și păcălind Gentilii să se teamă de ei și să-i hulească. Poveștile din coran, cum este și cea cea de mai sus cu privire la revoltă, servesc numai în scopul de a face să pară ca și cum cel cunoscut sub numele de Iblis s-ar afla sub puterea lui „Allah.” Nimic nu poate fi mai departe de adevăr.

Singura dată când Iblis s-a revoltat a fost atunci când s-a revoltat împotriva dușmanului care a dorit ca omenirea – adică creația sa – să fie distrusă. El a vrut ca omenirea să aibă putere și cunoaștere, iar pentru acest lucru a fost respins și blestemat de inamic care a dorit mai degrabă ca omenirea să fie distrusă odată ce ne-am fi servit scopul.

Iblis NU este „cel malefic!” „Allah” este adevăratul malefic și cel care aduce moarte și întuneric în lume.

Allah este aducătorul ignoranței și înrobirii, așa cum se poate vedea în programul islamului în sine, iar Allah este cel care dorește distrugerea omenirii în timp ce Iblis dorește ca omenirea sa fie eliberată și împuternicită. Omenirea a fost extrem de mințită și Zeul nostru Adevărat și Original a fost cumplit blasfemiat!
Poveștile în care Djinnii s-ar afla sub controlul lui „Allah” nu sunt altceva decât minciuni concepute pentru a face să pară ca și cum Allah are putere. Djinnii nu au fost niciodată creații ale lui Allah, asta nu este nimic mai mult decât o blasfemie. Așa cum am spus mai înainte, ei erau Zeii Originali Păgâni, timp de mii și mii de ani, înainte de apariția islamului – programul sclaviei.

Aici este un citat din coran care dovedește că Djinnii sunt Zeii originali, venerați de popoarele din Arabia păgână:
„Într-o zi, el îi va aduna pe toți împreună: atunci le va spune îngerilor, La aceștia te închini? Ei vor spune: Slavă ție! Tu ești stăpânul nostru, nu aceștia! Dar ei s-au închinat Djinnilor: A fost în ei că cei mai mulți dintre ei au crezut.”  „Aceștia” care sunt menționați aici sunt păgânii.
Numele „Allah” a fost, de fapt, FURAT din păgânism. A fost luat din titlul arab păgân al Zeului Suprem Al-Ilah. Acest titlu a fost adesea folosit printre triburile păgâne din Arabia pentru a-și distinge principalul lor Zeu de ceilalți zei la care se închinau. Este evident că islamul a furat, la fel cum a furat tot ceea ce are, de la păgânismul antic.

Mai există și alți trei Zei importanți păgâni care sunt menționați în coran și care au ajuns să fie etichetați ca Djinni. Unul dintre ei este Al-Uza, versiunea Arabă pentru Zeița Venus, care este și Zeița războiului și a fertilității. Animalul ei sacru a fost Leul sau o Pisică mare. Statuia ei a fost una dintre cele găsite în Ka'aba – inițial un important templu păgân – și apoi distrus de către invadatorii musulmani. Alta este Al-Lat care este, de asemenea, o Zeiță a fertilității și o Zeiță al timpului de primăvară. Simbolul ei era o semilună, de asemenea, furat de către islam. Cealaltă este Al-Manat, Zeița nașterii, distrugerii și morții.

Aceste trei Zeițe au fost luate de către islam în coran și unii credeau că ele ar fi fost fiicele lui Allah, cu toate acestea, asta este doar rezultatul faptului că au fost luate, adică furate, direct din doctrinele păgâne. În Arabia pre-islamică, aceste Zeițe erau fiicele unuia dintre principalii Zei Păgâni identificat cu titlul de Al-Ilah, despre care unii credeau că ar fi păcatul lui dumnezeu. Entitatea musulmană fictivă niciodată nu a intrat în peisaj. Ele sunt făcute să apară „malefice” în coran, convingându-i pe oameni să le respingă și să le hulească. Datorită faptului că aceste trei Zeițe au fost extrem de importante în Arabia Păgână, au trebuit să fie recunoscute de către islam, însă într-o imagine degradantă, în încercarea de a le elimina în întregime. Oamenii nu ar fi renunțat să venereze aceste Zeițe dacă nu le era aplicat acest tratament. Programul islamului a lucrat intens pentru a le face să apară malefice, pentru a-i ține pe oameni înfricoșați și departe de ele, ca o modalitate de a le elimina. Ele nu au fost niciodată sub controlul lui Allah, ci au fost venerate și respectate în timpul Arabiei Păgâne.

Djinnii sunt, de asemenea, cei 72 de Demoni Goetici! Al-Uzza poate fi identificată cu Astaroth. Coranul dedică o întreagă sură Djinnilor, dar numărul acestei sure, este destul de interesant. Sura 72 se numește „Al-Djinn.” Numărul 72 este întotdeauna asociat cu Djinnii/ Demonii. 7 + 2 = 9. Nouă este numărul chakrelor majore care alcătuiesc Crucea Armată Egală a sufletului și, prin urmare, poate fi văzută ca un număr de mare putere. 9 a fost întotdeauna un număr păgân/satanic excepțional de important. Asta este o admitere completă cum că Djinnii sunt cei care dețin adevărata putere și adevărata cunoaștere și, prin Djinni, omenirea poate lucra până la perfecțiune și să devină la fel ca Zeii.

Întrucât această sură nu este altceva decât o blasfemie – și doar încearcă să facă să pară ca și cum Djinnii sunt controlați de fictivul Allah – este o minciună! Cu toate acestea, este revelator faptul că Djinnii sunt asociați cu numărul 72. Această minciună a Djinnilor care s-ar fi aflat sub puterea lui Allah este, de asemenea, legată de faptul că Djinnii/Demonii, Zeii noștri originali, au fost legați de „vrăjitorii” evrei și de către programele lor de minciuni, islamul fiind unul dintre ele. Ei au fost, totuși, eliberați!

Coranul a relatează povestea lui Solomon/Suleyman unde se afirmă că Djinnii erau sub controlul acestui mag evreu fictiv. Acesta este, de asemenea, locul din care vin poveștile „Geniilor,” care au fost ținuți în lămpi magice. A fost promovat de jidani ideea că Geniilor/Djinnilor li se pot „ordona,” să-i îndeplinească celui care ia chemat orice dorință, iar acest lucru a condus la multe abuzuri ritualice din partea oamenilor ignoranți. Aceasta este o blasfemie extremă pentru Zeii noștri și o palmă peste fața Gentililor, precum este și o corupere spirituală flagrantă. Bucuria lui Satan a explicat deja asta, vedeți: Adevăratul Sens al lui numărului666

Tradițiile islamice, de asemenea, au susținut că Djinnii ar fi „legați” pentru totdeauna, dar acest lucru s-a dovedit a fi incorect, deoarece aceștia sunt acum complet liberi. În aceiași măsură, celelalte așa-numite „profeții” ale lor se prăbușesc și ele: Adevărul despre Demoni

Un alt lucru interesant este felul în care coranul afirmă că Djinnii fac parte din elementul foc. Focul este elementul puternic al voinței, al dorinței, a pasiunii, creației și a puterii. Chiar și în coran, care este o minciună, se poate vedea că Djinnii sunt adevărații Zei puternici.
Iblis/Satan și Djinnii/Demonii sunt Zeii Originali, Iblis fiind Adevăratul Zeu Creator al omenirii! El a fost, de asemenea, cunoscut sub numele de Enki în Sumeria antică, Ptah în Egiptul Antic, Ea în Babilon, Melek Taus la Yezidi și multe altele. Gentilii au fost amăgiți în a-l blasfemia și acest lucru este extrem de trist. Oamenii trebuie să se trezească și să vadă Adevărul!

”NU EXISTĂ ALT DUMNEZEU ÎN AFARĂ DE MINE” ”CUNOSCÂND ACEST LUCRU, CINE ÎNDRĂZNEȘTE SĂ DEA ÎNCHINARE FALSULUI DUMNEZEU AL CORANULUI ȘI AL BIBLIEI?”
- Satan în Qu'ret Al-Yezid

Islamul lucrează prin orice mod poate pentru a suprima acest lucru și a păstra oamenii ignoranți și lipsiți de putere. Așa-numitul „Allah” este o MINCIUNĂ fictivă.
Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul Bucuria Lui Satan, în original scris de Înalta Preoteasă Maxine Dietrich

Hail Iblis/Satan, Zeul Original și Adevărat!